Top 10 gadget-uri portabile

Fie care sunteti adepti ai productivitatii portabile sau fani ai gadgeturilor, ati constatat cu siguranta faptul ca terminalele utile devin tot mai mici si mai usoare, astfel ca hobby-urile si activitatile noastre se desfasoara “on the go”. Fie ca sunteti posesor de iPhone, BlackBerry, MacBook sau ultimul tip de laptop, veti afla chiar acum recomandarile noastre pentru cele mai bune 10 gadget-uri portabile.

1. LapStrap

Primul produs al topului nostru este LapStrap, o simpla curea care se ataseaza laptopului dumneavoastra, pentru ca acesta sa fie mai usor de purtat. Singura problema ar fi faptul ca riscati sa va deteriorati terminalul, din cauza miscarii sale de “pendulare”.

2. WiFi Finder Plus

Aveti probleme cu semnalul WiFi? Atunci Kensington WiFi Finder Plus este solutia ideala pentru dumneavoastra, de marimea unui breloc de chei. Cu ajutorul sau veti descoperi imediat daca exista o conexiune WiFi in apropiere, fara a porni laptopul.WiFi Finder Plus include si o lanterna… nu ca ar conta.

3. USB Port Blocker

In cazul in care aveti colegi glumeti la munca, ar fi cazul sa blocati porturile laptopului dumneavoastra cu ajutorul lui USB PORT BLOCKER, care va va feri de malware si pornografie nedorita pe hardul dumneavoastra, eventual de furtul de date.

4. Solio, incarcatorul solar

In cazul in care doriti sa lucrati si sa salvati natura in mod “portabil” in acelasi timp, puteti incerca accesoriul Solio, un incarcator solar compatibil cu iPod, iPhone si majoritatea laptopurilor. La puterea sa maxima Solio poate incarca total 2 telefoane mobile.

5. LinkStation Mini

LinkStation Mini, fabricat de Buffalo Technology este cel mai mic server, care va va permite sa stocati fisiere audio, video si imagini sau documente intr-o locatie centralizata. Se poate conecta foarte usor prin intermediul lui Web Access si poate fi utilizat cu ajutorul oricarui web browser.

6. IronKey

IronKey este un drive Flash USB, care va va pastra datele in siguranta, chiar daca este furat. El include un Cryptochip, care cripteaza datele de pe drive si soseste cu Firefox preinstalat, care poate rula direct de pe IronKey. De asemenea, drive-ul este rezistent la apa si utilizarea “dura”.

7. Ceasul USB DiskGO

Va puteti pastra toate fisierele importante la incheietura cu ajutorul ceasului drive USB DiskGO, creat de catre Edge Tech Corp. El este disponibil in 2 variante, in functie de capacitatea de stocare: 256MB si 1GB. Ceasul este rezistent la apa si soseste cu softuri care va protejeaza parolele.

8. Mouse Ultra Slim Samsung

Multi urasc touchpadurile de pe laptopuri si opteaza pentru mouse-uri, o varianta fiind si acest Samsung UM10 Ultra Slim. Mouse-ul are doar 8mm grosime si este creat pentru a defini portabilitatea extrema. Accesoriul suporta click dreapta, click stanga, functiile “inainte”, “inapoi” si “scroll”, toate cu ajutorul unui singur buton.

9. Imprimanta portabila Canon Compact iP100

Imprimanta mobila iP100 este solutia ideala pentru un proiect printat pe fuga, pentru facultate sau pentru un sef nerabdator. Gadgetul nu este doar foarte portabil, ci si foarte performant, fiind prima imprimanta mobila care ofera o rezolutie de 9600×2400 dpi. De asemenea iP100 are o viteza mare de printare: 50 de secunde pentru o poza color.

10. RFID Security Mobile Disk

In cazul in care stocati date importante pe terminalul dumneavoastra mobil, RFID Security Mobile Disk va fi de mare ajutor, “blocandu-va” hard drive-ul. Il puteti debloca oricand, folosind o parola RFID, astfel ca datele dumneavoastra vor fi mereu in siguranta.

Sursa

mai 11, 2008 - Posted by | IT

Niciun comentariu până acum.

Lasă un comentariu